I min praksis på Søborg Torv i Gladsaxe samt i Nørregade i København K tilbyder jeg hjælp til selvhjælp i håndtering af psykologiske problemstillinger både på arbejdsmæssigt såvel som på individuelt plan.

Jeg arbejder ud fra evidensbaserede metoder med etikken i højsædet. Mit mål er sammen med dig at finde forståelse for løsninger til udvikling og forandring i dit liv, så din livskvalitet højnes.

Som selvstændig praktiserende psykolog råder jeg over et stort netværk af højt kvalificerede kolleger og dette gør mig i stand til at hjælpe i enhver situation på en fleksibel, skræddersyet og professionel vis.

 


TEORIER JEG ANVENDER

Kognitiv terapi

Dynamisk terapi

Narrativ terapi

Mindfuldness


METODER JEG ANVENDER

Dialog

Hjælp til selvhjælp

Udvikling af psykologiske redskaber


FORMÅL MED BEHANDLINGEN

Teori/metode skal passe til dig

Du skal ville arbejde med dig selv

Det er dit liv – Det skal du ville tage ansvar for, hvis du vil udvikle og forandre dig

Sammen finder vi løsninger, der passer til dig og dit liv


SPROG

Dansk, Engelsk, Norsk & Svensk


For mere information om mine priser for konsultationer, samtaler og supervision klik her